Sari la conținut

Netflix abonament 2024 Romania

 • de
netflix abonament

Cat costa abonamentul Netflix in 2024?

Analizam abonamentele Netflix pentru a vedea care sunt diferentele intre preturile platite pentru fiecare abonament Netfix.

Netflix abonament în 2024 România

În efortul lor de a satisface nevoile diversificate ale utilizatorilor, Netflix a creat trei tipuri de abonamente pentru a se potrivi preferințelor și bugetelor diferite.

 • Netflix abonament minim – 4.99 euro/lună
 • Abonament Standart Netflix – 9,99 euro/luna
 • Netflix Abonament Premium –11,99 euro/luna. Cel mai popular in randul utilizatorilor care aleg sa urmareasca continutul Netflix pe mai multe dispozitive simultan.

Abonamentul Minim, cunoscut ca planul clasic, este potrivit pentru cei care caută o experiență simplă și eficientă. Cu acest plan, utilizatorii pot accesa întregul catalog Netflix pe un singur ecran, la o calitate înaltă (HD). Este alegerea perfectă pentru cei care nu necesită mai multe ecrane sau o calitate video superioară. În plus, permite descărcarea conținutului pentru vizionare offline pe un singur dispozitiv și nu permite adăugarea de utilizatori suplimentari.

Abonamentul Standard este preferatul multor utilizatori, oferind o experiență îmbunătățită pentru vizionarea împărțită. Cu acest abonament Netflix, poți urmări Netflix pe două ecrane simultan, la o calitate Full HD. Este ideal pentru familiile sau grupurile de prieteni care doresc să se bucure împreună de conținutul Netflix, oferind și posibilitatea de a descărca conținut pentru vizionare offline pe maxim două dispozitive. În plus, se poate adăuga un utilizator suplimentar pentru a împărți experiența de vizionare.

Netflix abonamentul Premium aduce o experiență de vârf în materie de calitate video și flexibilitate. Cu acest plan, utilizatorii pot urmări Netflix pe patru ecrane simultan, la o calitate Ultra HD și HDR. Este opțiunea ideală pentru cei care caută cea mai bună calitate de imagine și doresc să acceseze conținutul pe mai multe dispozitive. În plus față de descărcarea pentru vizionare offline pe până la 6 dispozitive, acest plan permite adăugarea a doi utilizatori suplimentari pentru a împărtăși experiența Netflix cu cei dragi.

Netflix acceptă diverse metode de plată, inclusiv cardurile de credit sau debit, PayPal și cardurile cadou Netflix. Utilizatorii pot schimba sau anula abonamentul lor în orice moment, fără costuri suplimentare sau contracte pe termen lung.

Modalitati rapide de creare cont Netflix abonament

Există câteva modalități rapide și ușoare de a-ți face un cont pe Netflix:

 1. Înregistrare online pe site-ul oficial Netflix: Accesează site-ul oficial Netflix și urmează instrucțiunile de înregistrare. Va trebui să furnizezi o adresă de e-mail validă și să creezi o parolă pentru contul tău. După ce ai completat informațiile necesare, poți selecta planul de abonament Netflix, dorit și  alege metoda de plată.
 2. Aplicația Netflix: Descarcă aplicația Netflix pe dispozitivul tău mobil sau tabletă și urmează instrucțiunile de înregistrare. Același proces ca și pe site-ul web se aplică și în aplicație.
 3. Înregistrare prin intermediul unui dispozitiv compatibil cu Netflix: Dacă ai o televiziune inteligentă sau un dispozitiv de streaming care suportă Netflix, poți accesa aplicația Netflix direct de pe dispozitivul respectiv și urmați instrucțiunile pentru a-ți crea un cont nou.
 4. Prin intermediul unor oferte promoționale sau parteneriate: Unele companii oferă promoții speciale sau abonamente gratuite la Netflix ca parte a unor oferte sau parteneriate. Verifică dacă serviciul tău de telefonie mobilă, furnizorul de internet sau alte companii partenere oferă astfel de avantaje și urmează instrucțiunile respective pentru a te înscrie.

Indiferent de modalitatea aleasă, procesul de înregistrare pe Netflix este rapid și simplu, iar odată ce ai creat un cont, vei putea să te bucuri de întregul lor catalog de conținut de divertisment online.

Conexiune internet pentru vizionare Netflix online

abonamente netflix
Netflix Abonament 2024

Pentru a viziona conținutul Netflix la rezoluție 4K (Ultra HD) sau Full HD pe Netflix, este recomandată o conexiune la internet cu o viteză minimă adecvată pentru streaming-ul de înaltă calitate. Exemplificam mai jos, recomandările generale pentru viteza conexiunii:

Pentru rezoluție 4K (Ultra HD):

 • Viteza minimă recomandată: 25 Mbps pentru Netflix abonament Premium 4K Ultra HD.
 • O conexiune de internet cu o viteză mai mare va asigura o experiență mai stabilă și de înaltă calitate.

Pentru rezoluție Full HD:

 • Viteza minimă recomandată: 5 Mbps
 • Această viteză va permite streaming-ul în rezoluție Full HD (1080p) fără probleme de buffering.

Este important să menționăm că viteza conexiunii poate fi afectată de alți factori, cum ar fi numărul de dispozitive conectate la rețeaua ta și activitățile pe internet care se desfășoară simultan (descărcări, gaming online etc.). De asemenea, calitatea cablului și echipamentul de rețea pot influența performanța conexiunii.

Alege Netflix abonament minim de 4,99 euro pe luna si beneficiezi de acces nelimitat la tot continutul Netflix insa vei avea rezolutie de maxim 720p HD.

Urmareste ghidul nostru de activare Roaming DIGI Mobil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *