Sari la conținut

Activare roaming DIGI Mobil – Tarife

 • de
activare roaming digi

Modalitati de activare roaming DIGI mobil in 2024.  Analizam in cele ce urmeaza care sunt tarifele si posibilitatea de activare, dezactivare roaming DIGI.

Metode de Activare roaming DIGI

Serviciul de roaming la Digi Romania se poate activa pentru voce si date mobile dupa cum urmeaza sa exemplificam in cele ce urmeaza:

1. Activare roaming DIGI din cont

Activare din cont pentru roaming de voce Digi

 1. Intră în contul tău Digi. Dacă nu ai unul, îți poți crea unul inregistrandu-te pe site-ul digi.ro
 2. Accesează secțiunea „Serviciile mele”
 3. Selectează secțiunea „Digi Mobil”
 4. Alege numărul de telefon pentru care vrei roaming – daca ai mai multe abonamente la DIGI selecteaza numerele pentru care vrei roaming;
 5. Selectează „Configurează” și apoi „Roaming voce”
 6. Apasă butonul „Activează”.

Activare din cont pentru roaming de date Digi – internet

 1. Intră în contul tau de client Digi
 2. Mergi la „Serviciile mele”
 3. Selectează „Digi Mobil”
 4. Alege numărul de telefon pentru care dorești roaming de date
 5. Selectează „Configurează” și apoi „Roaming date”
 6. Apasă butonul „Activează”.

Cel mai simplu mod de activare roaming DIGI este cel prin care accesezi contul tau de client si urmaresti pasii de mai sus in functie de necesitate internet si voce.

Activarea roamingului la DIGI  se mai poate face si telefonic la numarul *777 sau la 031.400.7777

 Setari pentru functionare Roaming

Iti functioneaza serviciul de Voce, dar nu iti functioneaza si Datele:

 • In cazul in care nu esti sigur ca ai facut activarea roamingului de Date,verifica daca ai activat serviciul de Date in roaming la plecarea din tara (in contul tau de client sau telefonic la 004.031.400.7777)
 • Verifica daca functia „Date in Roaming” din telefonul tau este activa. In caz contrar, activeaza aceasta functie.
  Cauta in meniul telefonului functia „Retele mobile” si activeaza una din retelele mobile la care telefonul tau se conecteaza automat.

Când ieșiți de pe teritoriul țării noastre pentru a merge în altă țară din UE, nu trebuie să plătiți taxe suplimentare pentru utilizarea telefonului mobil. Este vorba despre așa-numitul roaming la tarife naționale.

Apelurile (către telefoane mobile și fixe), mesajele (SMS) și serviciile de date (navigare pe internet, streaming de conținut muzical și video) sunt facturate la prețurile naționale, adică veți plăti pentru ele ca și cum v-ați afla în propria țară.

Când treceți o frontieră în interiorul UE, ar trebui să primiți un mesaj din partea operatorului de telefonie mobilă prin care să vă informeze că sunteți în roaming și să vă aducă la cunoștință prevederile politicii sale privind „utilizarea rezonabilă”.

Regimul de roaming la tarife naționale este disponibil și în țările din Spațiul Economic European (SEE): Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Țările din afara UE/SEE nu sunt acoperite de roamingul la tarife naționale, însă mulți operatori aleg să extindă aceste oferte și la țări terțe.

Tarife Roaming DIGI Mobil 2024

Conform cu datele oficiale avem anumite tarife pentru roaming la Digi dupa cum se poate urmarii mai jos.

Tarife Roaming Digi in Turcia:

 • Voce:  0.1998 E/MIN*
 • Internet: 0.0013 E/MB*

Tarile din UE printre care Grecia, Italia sau Bulgaria avem tarifele: Voce 0.0090 E/MIN*  si Internet 0.0004 E/MB*

Dacă ai nevoie de asistență tehnică în roaming, poți contacta serviciul de relații cu clienții de la Digi, sunând la *777 sau la 031.400.7777.

Semnalul DIGI in roaming este generat de retelele partenere iar din acest punct de vedere, acoperirea in roaming la DIGI Mobil este una foarte buna pentru marea majoritate a tarilor din Uniunea European.

Pentru a beneficia de roaming DIGI nu uita daca ai programata o iesire din tara sa te asiguri ca optiunea roaming date si voce este activa pe numarul tau de telefon. Poti activa serviciul de roaming DIGI si din magazinele DIGI din orasul tau ins amai simplu este online pe site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *