Sari la conținut

Contact Cec Bank – Telefon relatii cu clientii

 • de
contact cec bank

Contact CEC Bank serviciul de relatii cu clientii. Care este modul prin care poti intra in contact cu departamentul de relatii cu clientii Cec Bank pentru informatii despre conturi, carduri, credite sau dobanzi la depozite.

Modalitati de contact Cec Bank

Pentru a intra in legatura cu operatorii serviciului de relatii cu clientii este necesar sa urmaresti programul de functionare pentru apelare telefonica sau prin formularul de contact Cec bank Bucuresti.

Program Call center Cec Bank: Luni – Duminică: 07:00 – 22:00

 • Modalitate de contact Cec Bank serviciul de call center: telefon +40 800 800 848 (Gratuit, disponibil pentru apeluri din România)
 • Telefon relatii clienti Cec Bank021 2025000 sau 021 2025050 (Numere cu tarif normal, apelabile din orice rețea din România sau din străinătate)
 • Pentru probleme legate de carduri sau Card furat/ pierdut (linie telefonică disponibilă 24/7) – 021 315 93 32 respectiv 021 3157100
 • Centrala call center operational CEC Bank 021 3111119 (Linie telefonică disponibilă Luni-Vineri 07:00-17:00).

In urma analizei despre modul de contact Cec Bank identificam si optiunea de contact prin chat desponibila la adresa cec.ro/contact

Cum intri in contact cu CEC Bank?

CEC Bank, una dintre cele mai vechi instituții bancare din România, oferă o gamă largă de servicii financiare, inclusiv conturi curente și credite. Dacă ești interesat să deschizi un cont sau să obții un credit de la CEC Bank, acest articol îți va oferi informațiile necesare despre cum să intri în contact cu Cec Bank și ce acte sunt necesare pentru aceste procese.

CEC Bank contact relatii clienti

Există mai multe metode prin care poți intra în contact cu CEC Bank pentru a obține informații despre produsele și serviciile lor:

 1. Telefonic: Poți suna la numărul de telefon al CEC Bank pentru a discuta direct cu un reprezentant al băncii. Numărul central al băncii este +40 800.800. 848. Acest serviciu este disponibil de luni până vineri, în timpul orelor de program specificate in paragraful anterior.
 2. Email: Dacă preferi să comunici în scris, poți trimite un email la adresa oficială a băncii, info@cec.ro. Daca alegi sa scri iun email asigura-te că incluzi toate detaliile relevante în solicitarea ta pentru a primi un răspuns prompt și complet.
 3. Website: Vizitează site-ul oficial al CEC Bank, www.cec.ro, unde vei găsi o mulțime de informații despre produsele bancare, precum și opțiuni de contactare. Pe site, poți utiliza formularul de contact sau serviciul de chat online pentru a adresa întrebările tale echipei de la relatii cu clientii Cec bank..
 4. Sucursale: O vizită directă la una dintre numeroasele sucursale CEC Bank este o altă opțiune de contact. Pe site-ul băncii, poți găsi o listă completă a sucursalelor, inclusiv adrese și ore de funcționare. Acest lucru îți permite să discuți personal cu un reprezentant al băncii și să primești informații detaliate.

Actele Necesare pentru Deschiderea unui Cont la CEC Bank

Deschiderea unui cont bancar la CEC Bank este un proces simplu, dar necesită prezentarea anumitor documente. Lista documentelor necesare pentru persoane fizice este urmatoarea:

 1. Act de identitate: Carte de identitate sau pașaport, valabil și în original.
 2. Dovada adresei: Dacă adresa din actul de identitate nu este actuală, poți aduce o factură de utilități sau un alt document oficial care confirmă adresa actuală.
 3. Formular de deschidere cont: Acesta este disponibil la sucursale și trebuie completat cu datele personale și semnat.

Pentru persoane juridice, documentele necesare includ:

 1. Actul constitutiv al companiei: Statutul societății sau certificatul de înmatriculare.
 2. Certificat de înregistrare fiscală: Codul unic de înregistrare (CUI).
 3. Acte de identitate ale reprezentanților legali: Cartea de identitate sau pașaportul administratorilor și semnatarilor autorizați.
 4. Specimen de semnătură: Al reprezentanților legali și al altor persoane autorizate să opereze contul.
 5. Documente adiționale: Pot fi necesare alte documente, în funcție de specificul activității companiei și cerințele băncii.

Actele Necesare pentru Accesarea unui Credit la CEC Bank

Obținerea unui credit de la CEC Bank necesită prezentarea unui set de documente specifice, care pot varia în funcție de tipul de credit solicitat (credit de nevoi personale, ipotecar, pentru investiții etc.). Iată o listă generală a documentelor necesare pentru un credit de nevoi personale:

 1. Act de identitate: Carte de identitate sau pașaport.
 2. Adeverință de venit: Eliberată de angajator, confirmând veniturile nete lunare.
 3. Fișa fiscală: Ultimul an fiscal, dacă este solicitată.
 4. Documente justificative pentru alte venituri: Dacă ai alte surse de venit, trebuie să le documentezi (ex. chirii, dividende).
 5. Documente adiționale: În funcție de tipul de credit și de politica internă a băncii, pot fi necesare și alte documente, cum ar fi contractul de muncă, copii după facturi sau alte angajamente financiare.

Pentru creditele ipotecare sau de investiții, suplimentar față de cele de mai sus, vei avea nevoie și de:

 1. Documente de proprietate: Ale imobilului ce urmează a fi achiziționat sau adus în garanție.
 2. Raport de evaluare: Realizat de un evaluator autorizat.
 3. Poliță de asigurare: A imobilului adus în garanție, unde CEC Bank să fie beneficiar.

Contactarea CEC Bank și obținerea informațiilor despre conturi și credite este un proces accesibil prin multiple canale. Asigurându-te că ai toate documentele necesare, vei putea beneficia rapid de serviciile băncii, fie că este vorba de deschiderea unui cont sau de accesarea unui credit. Pentru detalii suplimentare și asistență personalizată, nu ezita să contactezi CEC Bank prin metodele menționate mai sus in cadrul ghidului nostru de contact relatii cu clientii Cec Bank.

Iti recomandam sa urmaresti si modalitatile de contact Banca Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *