Sari la conținut

Contact Serviciul Clienți Orange Romania

 • de
contact orange

Orange Romania este o companie de telecomunicatii prezenta si in tara noastra, oferind clientilor sai diverse servicii ce au la baza, televiziune, internet si telefonie mobila.

Care sunt numerele de contact Orange pentru a intra in legatura cu un operator din departamentul de relatii cu clientii Orange Romania. Facem o analiza asupra modului de contact Orange astfel incat daca aveti nevoie de informatii legate de facturi sau serviciile Orange sa stiti exact unde sa sunati.

Orange contact relatii cu clientii

Numarul de Telefon Orange 300 – Serviciul Clienţi – este valabil și pentru clienții “Orange Romania Communications (pentru serviciile de internet, TV si Telefonie Fixă preluate de Orange România)

 1. Accesul la un operator Orange este disponibil de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00 (apel gratuit pentru clienții abonați din reţeaua Orange) şi la numărul 0374.30.03.00 (apel cu tarif normal). Pentru clienții PrePay sunt gratuite primele 2 apeluri efectuate într- un interval de 30 de zile. Începând cu al 3-lea apel din acest interval, transferul către un consultant va fi taxat cu 0.05 euro credit/minut.
 2. Dacă nu ai un număr de telefon Orange, apelează numărul 0374300300 (apel cu tarif normal) şi selectează opţiunea Nu sunt client Orange
 3. În roaming, Serviciului Clienți poate fi apelat la numărul +40 374 300 300, taxat ca apel internaţional către România.
 4. În afara orelor de program, abonații vor fi redirecționați către Serviciul Clienți la numărul 401, apel taxabil cu 0.14  euro/minut. Transferul către un operator pentru clienți PrePay este tarifat cu 0.05 euro credit/minut.

În roaming, Serviciului Clienți poate fi apelat la numărul +40 374 300 300, taxat ca apel internaţional către România.

Deranjamente Orange – contact asistenta clienti

In cazul in care se identifica o situatie ce implica serviciul de suport si asistenta clienti pentru deranjamente Orange iata ce poti face pentru a solutiona mai rapid situatia aparuta.

Apeleaza 300 (de pe un numar Orange) sau la tel Orange 0374300300 de pe orice alt numar.

Care sunt posibilele deranjamente Orange?

 • am blocat codul PIN pentru cartela Orange;
 • nu functioneaza internetul sau se intrerupe des;
 • deranjamente Orange pentru semnalul local mobil;
 • probleme cu conexiunea la internet wireless;
 • semnalul tv Orange are probleme;
 • probleme cu factura si abonamentul Orange;
 • alte solicitari la departamentul de relatii clienti Orange.
 • dacă ai o problemă cu telefonul tău şi vrei să consulți un tehnician, îți recomandăm să ne scrii la adresa service@orange.com 

Contact Orange Yoxo

Dacă ai nevoie de ajutor în legătură cu abonamentul sau contul tău Yoxo, intră în aplicația mobilă Yoxo și accesează secțiunea Messenger din meniu, unde vei putea intra în contact cu un operator Orange. Accesul la internet în aplicația Yoxo este gratuit.

Programul agenților Orange este de la ora 8 la 20, dar poți lăsa un mesaj la orice oră și îți vor răspunde.

Cu aplicația My Orange ai nenumarate facilitati precum:
 • Ai acces la detaliile despre numerele tale de telefon 24 de ore din 24
 • Plăteşti online factura ta Orange
 • Modifici opțiuni şi servicii
 • Vezi detalii de convorbiri şi informaţii despre consum
 • Reîncarci o cartelă Orange PrePay
 • Afli tot ce vrei să ştii despre smartphone-ul tău, în secţiunea Orange Help
 • Testezi calitatea conexiunii, în secţiunea Qualitest.

Orange Romania are un serviciu de suport clienti bine definit si permite in continuare accesul la operatorii din call center fara a fi redirectionati de aplicatii de chat automate.

Desigur automatizarea serviciilor de suport este binevenita pentru a reduce timpii de asteptare insa de regula in multe cazuri interactiunea cu un operator devine mai dificila. Asadar am postat in cadrul acestui articol numerele de telefon Orange pentru serviciul de relatii clienti.

Daca vrei sa vezi modul de interactiune cu serviciul de relatii cu Clientii de la Vodafone urmareste articolul despre:  Contact Relatii cu clientii Vodafone.

Pentru mai multe detalii si alte informatii utile va recomandam sa urmariti site-ul oficial: orange.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *