Contact Vodafone – Servicii relatii cu clientii Vodafone

Care sunt modalitatile de contact Vodafone pentru a intra in legatura cu un operator al serviciului de relatii cu clientii Vodafone. In momentul de fata solutiile de chat Live prin intermediul asistentei virtuale sunt la indemana companiilor pentru a interactiona cu clientii sai.

Urmarim modul prin care poti intra in contact cu un operator Vodafone pentru a solutiona solicitarile de asistenta si suport venite din partea clientilor. Ghidul serviciilor Vodafone face referire la modul de contact Vodafone servicii clienti.

Pentru asistenta si suport servicii Vodafone poti intra pe  WhatsApp la numarul de telefon 0372.02.2222 unde vei vorbi cu un operator relatii clienti Vodafone Romania.

Vodafone contact servicii relatii cu clientii

Exemplificam pe rand care este modul de contact Vodafone in functie de optiunile sugerate de companie si binenteles de nevoile noastre personale. Serviciul de suport si asistenta este focalizat in special pe WhatsApp.

 1. Contact Vodafone pe WhatsApp: 0372.02.2222 -> https://myvdf.ro/Tobi-contact – TOBi, asistentul digital Vodafone, disponibil 24/7.
 2. Pentru urgente poti suna la numarul de telefon: *228 / 0372.02.2258 – non stop
 3. Vodafone TV: 031 / 1000 872 – valabil pentru serviciul TV si internet.
 4. Contact non stop Vodafone – *555  – Număr cu acces rapid la operator, disponibil non-stop, taxabil cu 1,29 euro pe apel indiferent de durata apelului. Acest numar de telefon este valabil pentru cei ce au nevoie de suport pentru telefonia mobila Vodafone.

De regula interactiunea cu serviciul de relatii cu clientii se face conform cu programul de lucru pentru operatorii Vodafone astfel avem un program specificat dupa cum se poate vedea mai jos.

Program Contact relatii cu clientii Vodafone

Program  servicii mobile si servicii fixe Vodafone Romania: Luni – Vineri 8:00 -20:00 respectiv Sambata – Duminica 8:00-18:00. Excepție zilele de Sărbători legale cand avem un program special de sarbatori.

Deranjamente tehnice servicii fixe Vodafone:
De Luni pana Dumincă 7:00 -23:00
Sărbători legale doar urgențe tehnice: 8:00 -21:00

Vodafone contact prin asistentul virtual Toby

Poti intra in contact cu serviciul de relatii clienti Vodafone prin asistentul virtual Toby. Prin suportul online asistat de Toby ai acces la o serie de instrumente ce te vor ajuta in rezolvarea anumitor probleme.

Prin centrul de suport si contact Vodafone prin chat ai acces la o baza mare de informatii si intrebari frecvente legate de abonamentele Vodafone, solutii tehnice sau oferte Vodafone.

contact Vodafone prin chat live

Sesizari si Deranjamente Vodafone

Sesizarile semnalate de clientii Vodafone pentru un anumit serviciu includ semnalarea unui deranjament Vodafone regasit in situatiile urmatoare:

 • serviciile nu functioneaza in parametrii optimi;
 • internetul Vodafone nu functioneaza sau se intrerupe frecvent;
 • pretul abonamentului Vodafone variaza fata de oferta actuala a abonamentului meu;
 • Serviciul de telefonie mobila nu functioneaza corect;
 • alte solicitari catre departamentul de relatii clienti Vodafone.

Depunere Sesizari si reclamatii Vodafone

a. Contact telefonic Vodafone, la numerele urmatoare:  0372.022.222 sau *222 (de pe telefonul mobil) pentru serviciile mobile;
– 0311000872 pentru serviciile fixe si TV;
– *222 (de pe telefonul mobil).

b. Pe adresele de email mentionate in ghidul de contact Vodafone pe email:
Pentru persoane fizice avem adresele de email Vodafone: persoane.fizice_ro@vodafone.com sau  persoanefizice_fix_tv@vodafone.com

Daca esti persoana juridica poti trimite un email pe adresele:  persoane.juridice_ro@vodafone.com respectiv  persoanejuridice_fix_tv@vodafone.com

Contact Vodafone prin acces la adresa web: vodafone.ro/asistență/contact/formular-asistență/

Cum pot activa sau dezactiva serviciul de roaming ?

O intrebare frecventa adresata serviciul de asistenta si relatii clienti Vodafone aste legata de activarea serviciului de roaming in special atunci cand alegem sa plecam intr-o vacanta. Astfel iţi poţi activa/dezactiva serviciul roaming prin oricare dintre următoarele modalităţi:
 • din contul tău My Vodafone pe www.vodafone.ro, accesează secțiunile Contul meu > Serviciile tale > Internaţional şi roaming;
 • prin intermediul aplicaţiei mobile My Vodafone accesand Meniul rapid ramura Roaming;
 • apelează *100# şi accesează secțiunea roaming şi internaţional (dacă eşti abonat) sau Internaţional şi roaming (dacă eşti utilizator de Cartela Vodafone);
 • apelează *222 și alege: – pentru Cartela Vodafone : secțiunea roaming şi international sau pentru pentru abonament: spune ghidului „vreau să-mi activez roamingul” sau „vreau să-mi dezactivez roamingul”.

Pentru situații de urgență, numărul *228 / 0372.02.2258 poate fi apelat 24 de ore din 24, la un tarif de 0,65 euro pe apel, indiferent de durata acestuia.

Intr-o legatura directa cu un operator Vodafone poti solutiona mult mai bine problemele semnalate si poti obtine informatii despre ofertele si abonamentele Vodafone.

Recomandarea principala pentru contact operator Vodafone este prin intermediul punctului 1 din modalitatile de interactiune cu Vodafone unde avem un numar de telefon pentru WhatsApp.

Daca nu reusiti sa intrati in legatura cu serviciul de relatii cu clientii Vodafone va recomandam sa mergeti la un magazin Vodafone pentru a solutiona solicitarile dvs. Toate informatiile despre abonamentul dvs sau serviciile Vodafone vor gasi un raspuns de la consultantii Vodafone din magazine.

Vodafone este si va ramane un furnizor de top pentru serviciile de telecomunicatii din Romania. Calitatea servicilor sa inbunatatit constant astfel problemele din retea sunt de obicei sporadice si de regula sunt legate de facturi sau abonamente.

Informatiile publicate pe site-ul nostru se regasesc in mod oficial pe site-ul Vodafone.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *