Oferta Portare DIGI abonament

Digi portare abonament mobil 2024

Care este oferta de portare DIGI pentru un abonament de telefonie mobila. Cum se realizeaza portarea unui numar de telefon in reteua DIGI si care sunt beneficiile pentru noi clienti DIGI.

DIGI Mobil este reteaua de telefonie mobila din Romania pentru care nenumarati clienti au ales sa isi porteze numarul de telefon de la vechiul furnizor de servicii mobile.

Cum realizam portare la Digi Mobil

Daca vrei sa treci la DIGI Mobil un abonament sau numar de telefon de pe o cartela PrePay prin procesul de portare DIGI, vom exemplifica procedura de portare in reteaua DIGI Mobil.

Pentru a trece la DIGI viziteaza un magazin DIGI unde este necesar sa te prezinti cu urmatoarele documente necesare in procesul de portare in reteaua DIGI Mobil:

  1. actul de identitate;
  2. ultima factura achitata la actulalul tau furnizor;
  3. vei completa cererea de portare – disponibila online sau la ghiseu.
  4. cererea tip pentru portarea la DIGI  trebuie depusă la operatorul spre care vrei să portezi numărul (DIGI) împreună cu o copie după actul de identitate şi o copie după ultima factură emisă de furnizorul donor.

Dupa completarea cereri de portare, procesul de portare a unui număr de telefon mobil se poate realiza în maxim 3 zile lucrătoare de la data depunerii cererii de portare.

Oferta DIGI la portare 2024

oferta digi la portare

Oferta DIGI Mobil la portare aduce beneficii tuturor clientilor noi astfel in functie de oferta si perioada aleasa de tine pentru portare beneficiezi de reduceri la abonament, reduceri pentru serviciile DIGI de televiziune si internet inclusiv la telefonia mobila.

Profită de promoție la portare  in reteaua DIGI MOBIL –  Portează cel puțin 4 numere de telefon și prețul abonamentului scade la 1.5 euro/lună timp de 8 luni. Cu cât portezi mai multe numere în rețea, cu atât prețul este mai bun.

Oferta DIGI la portare variaza destul de mult in functie de momentul ales de tine insa cu siguranta ai reduceri de pana la 50% pentru abonamentele DIGI Mobil.

Daca ai intrebari legate de serviciile de telefonie mobila sau procesul de portare DIGI Mobil, poti suna la Serviciul Relatii cu Clientii pentru Digi Mobil: 031 400 7777 sau *777.

Ce banda foloseste DIGI Mobil pentru internet 4G si 5G

Utilizatorii serviciilor de date mobile DIGI vor beneficia de o experiență superioară de conectivitate, prin folosirea benzilor de 800 Mhz, 2100 Mhz, 2600 Mhz FDD, 2600 Mhz TDD și 3500 Mhz TDD, inclusiv prin cumularea acestora (carrier aggregation, în funcție de zonele din rețea și capabilitățile terminalelor), în tehnologiile 4G și 5G.

Acoperirea serviciilor DIGI Mobil in reteua 5G est ein continua dezvoltare in prezent doar in anumite orase din Romania avem semnal full in 5G insa cu siguranta in scurt timp acoperirea 5G va fi prezenta oriunde.

Abonamentul Digi Optim Nelimitat include, minute nelimitate la nivel national și în roaming SEE, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, internet nelimitat și 3000 de minute internaționale! Plata contravalorii serviciilor se va face în Lei, la cursul BNR valabil în ziua emiterii facturii.

Conditiile pentru a incheia un contract cu DIGI mobil sunt:

Persoana fizica: trebuie sa fii cetatean roman si sa te prezinti intr-un punct comercial Digi TV din judetul tau cu:
  • BI/CI in original si copie*.
  • copie act spatiu (contract proprietate sau adeverinta de la primarie sau contract inchiriere legalizat) act spatiu original.

Dacă doreşti să portezi un număr de abonat şi vrei să optezi pentru abonamentla DIGI Mobil, trebuie să faci dovada faptului că eşti titularul contractului de servicii aferent numărului/numerelor pentru care soliciți
portarea, prin prezentarea ultimei facturi aferente numarului tau de telefon, alături de C.I., şi
cartela/cartelele SIM (opțional) și obligatoriu seria/seriile cartelei/cartelelor SIM aferente numerelor
de telefon a căror portare se solicită.

Portarea in reteua DIGI este foarte simpla si include ofertele curente pentru abonatii DIGI iar de regula pretul abonamentului la telefonia mobila este imbatabil. Procesul de portare este similar ca si in cazul portarii la Vodafone sau Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *