MAX pret abonamente valabile in 2024

HBO max devine MAX

Max noua platforma de streaming Video ce inlocuieste HBO MAX aduce online emisiuni TV în premieră, filme noi și emblematice și sporturi de neratat.

MAX reuneste acum productii HBO, emisiunile de divertisment reality din portofoliul de branduri Discovery și competițiile premium Eurosport.

Platforma de streaming Max va fi singurul loc în care Jocurile Olimpice Paris 2024 se vor putea urmări integral în România și în toate cele 25 de țări în care Max va fi disponibil. Fiecare moment live al Jocurilor Olimpice va fi inclus în toate opțiunile de abonament, astfel încât fiecare abonat Max va avea acces complet la cea mai mare competiție sportivă din lume.

Preturi abonamente MAX 2024

Cat costa MAX noua platforma de streaming unde vezi filme si seriale HBO Max sau emisisuni tv si transmisiuni sportive de neratat.

max pret abonament 2024

Abonamentul Basic cu publicitate: Abonaţii vor putea să urmărească titlurile Max pe 2 dispozitive simultan. Conţinutul va fi disponibil în rezoluţie Full HD. Preţul pentru abonamentul Basic cu publicitate va fi 4.99 EUR pe lună.

Abonamentul Standard: Abonaţii vor putea urmări producţiile de pe Max pe 2 dispozitive simultan, iar conţinutul va fi disponibil în rezoluţie Full HD. Acest abonament va permite până la 30 descărcări pentru vizionarea offline. Abonamentul va fi 6.99 EUR pe lună.

Abonamentul Premium: Utilizatorii pot reda conţinut pe 4 dispozitive simultan. Conţinutul va fi disponibil la rezoluţie Full HD sau 4K şi cu sunet Dolby Atmos, (în funcţie de disponibilitate). Acest abonament va permite până la 100 de descărcări pentru vizionare offline (se aplică limitări). Pret MAX pentru abonamentul premium este de 9.99 EUR.

Extraopţiunea Sport: Extraopţiunea Sport va oferi o acoperire a evenimentelor sportive printre care turneele Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, transmisiunile de pe Eurosport 1 şi Eurosport 2 în direct şi multe altele.

Utilizatorii MAX pot urmări conţinut sportiv pe 2 dispozitive simultan (în limita a 2 dintre fluxurile disponibile în planul de bază). Extraopţiunea Sport este disponibilă împreună cu oricare dintre abonamentele Max şi va fi 3 EUR pe lună.

Daca ai avut HBO MAX nu trebuie decat sa inlocuiesti aplicatia cu noua aplicatie MAX unde te vei loga cu aceleasi date de client.

Abonații DIGI care au extraoptiunea MAXPack vor avea acces la Abonamentul Ad-Basic, cel care va include publicitate.

Conectează-te la aplicatia MAX prin intermediul furnizorului

In cele ce urmeaza exemplificam ghidul de instalare si activare MAX pentru cei ce au avut aplicatia HBO MAX:

 1. Încearcă una din următoarele variante:
  • Pe telefon sau pe tabletă, deschide aplicația Max și alege Intră în cont.
  • Pe computer, accesează max.com/login
 2. Alege Creează un cont Max conectând furnizorul de televiziune, de telefonie mobilă sau de internet.
 3. Alege compania prin care obții Max (sau HBO) sau introdu numele acesteia în caseta de căutare.
 4. Completează formularul Conectează contul, apoi alege TrimiteAi nevoie de ajutor? Accesează Remedierea erorilor.

Max oferă o colecție extinsă recent, care include producții true crime, documentare, seriale de tip reality, culinare, pentru casă și familie, precum și evenimente sportive în direct:

 • Tot ce-i mai bun de la HBO Max: seriale și filme HBO, producții Max Originals, filme și seriale de la Warner Bros., din Universul DC, de la Cartoon Network, Looney Tunes, Adult Swim și multe altele.
 • Titluri populare de la Discovery: Cele mai bune seriale reality și multe altele.

Iată câteva dintre modificările pe care MAX le-a efectuat odata cu actualizarea acestei aplicatii denumite pana de curand HBO MAX.

 • Personalizare extinsă și căutare îmbunătățită
 • Performanță mai bună
 • Autentificare și utilizare mai simplă
 • Profiluri PIN pentru adulți și profiluri pentru copii
 • Noi hub-uri și genuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *