Sari la conținut

Digi Storage serviciul de stocare DIGI

 • de
digi storage

Digi Storage este un serviciu de stocare în cloud oferit de DIGI Romania, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații din România. Acest serviciu permite utilizatorilor să-și stocheze, să-și gestioneze și să-și sincronizeze fișierele online, având acces la ele de oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Conectare in Digi Storage

Pentru a te conecta la Digi Storage este nevoie sa fii abonat la serviciile DiGi Romania.

Prima conectare la interfaţa web Digi Storage se face astfel:

 • Contul de DigiStorage se crează din contul dumneavoastră DigiCare (https://digicare.rcs-rds.ro), accesând secţiunea „Servicii”.
 • Dupa crearea contului, veţi primi un e-mail de activare conţinând username-ul și parola.
 • Accesaţi https://storage.rcs-rds.ro și furnizaţi datele de conectare.

Pentru ce poti folosi Digi Storage:

Backup și Securitate:

 • Protecția Datelor: Fișierele tale sunt stocate în siguranță în cloud, reducând riscul de pierdere a datelor în cazul unui defect hardware sau a unei infectări cu virus.
 • Criptare: Datele sunt criptate, oferindu-ți un nivel ridicat de securitate și confidențialitate.

Accesibilitate și Sincronizare:

 • Acces de Oriunde: Poți accesa fișierele stocate în Digi Storage de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, smartphone) conectat la internet.
 • Sincronizare Automată: Fișierele tale pot fi sincronizate automat între dispozitive, asigurându-te că ai mereu cea mai recentă versiune.

Partajare Ușoară cu Digi Storage

 • Linkuri de Partajare: Poți crea linkuri de partajare prin Digi Storage pentru a trimite fișierele prietenilor, familiei sau colegilor de muncă, fără a fi necesar să trimiți fișiere mari prin email.
 • Control al Accesului: Poți seta permisiuni pentru accesul la fișierele partajate, controlând cine le poate vizualiza sau edita.

Spațiu de Stocare la Digi Cloud Storage – În funcție de nevoile tale, poți alege un plan cu mai mult spațiu de stocare. De obicei, Digi oferă diverse planuri tarifare care pot fi adaptate necesităților tale.

Integrare cu Alte Servicii Digi –  Dacă folosești și alte servicii oferite de RCS & RDS, poți beneficia de integrarea și sincronizarea acestora cu Digi Storage, îmbunătățind experiența ta generală.

digi cloud storage

Transferaţi în cloud fotografii, clipuri video și fișiere prin Digi Storage

Uploadul documentelor în Digi Storage este o operaţie simplă de tip ‘drag and drop’, sau o secvenţă de câteva click-uri.

Pentru a efectua ‘drag and drop’ cu fișiere sau foldere de pe computer:

 • Deschideţi folderul în care doriţi să uploadaţi fișiere sau foldere
 • Căutaţi în computer fișierele sau folderele pe care doriţi să le uploadaţi
 • Selectaţi fișierele sau folderele cu butonul stâng al mouse-ului, iar tinând apăsat butonul mouseului trageţi (drag) elementele către folderul din Digi Storage și eliberaţi (drop) elementele în folderul din Digi Storage
 • Fișierele sau folderele dumneavoastră ar trebui să fie stocate în Digi Storage.

Prin intermediul aplicației mobile Digi Storage

Instalează aplicația Digi Storage – Descarcă și instalează aplicația Digi Storage din Google Play Store (pentru Android) sau App Store (pentru iOS).

Autentificare in Digi Storage – Deschide aplicația și autentifică-te cu datele contului tău Digi.

Adaugă fișiere in Digi Storage – În aplicația mobilă, caută butonul de „Upload” sau „Încarcă”. Apasă pe acest buton și selectează fișierele din memoria telefonului tău pe care dorești să le încarci. De asemenea, poți face fotografii sau înregistra videoclipuri direct din aplicație și să le încarci imediat.

De obicei conexiunile in cloud sunt rapide si se pot transfera fisiere mari de la cateva secunde pana la cateva minute. 200 MB inmaxim 30 sec la o conexiune de 1 Gb/s.

Pentru mai multe informatii despre serviciile DIGI Storage ca sugeram sa intrebati la departamentul de relatii cu clientii Digi Romania despre posibilitatea de activare Digi Storage.

De regula DIGI Storage este inclus in pretul abonamentului insa daca doresti mai mult spatiu de stocare este necesar sa platesti ceva in plus la abonament. De regula pretul Digi Sorage este relativ mic astfel pentru 100GB in cloud vei plati undeva la 8 lei pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *