Contact Apa Nova servicii clienti

Contact relatii clienti Apa Nova

Contact Apa Nova Bucuresti serviciul de relatii clienti pentru informatii detaliate in legatura cu serviciile oferite sau facturi si sesizari catre echipele de interventie.

Apa Nova gestioneaza in mod eficient,  sistemul de alimentare cu apă și canalizare a Municipiului București care in prezent este aliniat, din toate punctele de vedere, la cele mai înalte standarde europene.

Apa Nova contact servicii clienti

Daca vrei sa suni la serviciul de relatii clienti Apa Nova iata care sunt modalitatile de contact Apa Nova Bucuresti:

 • Apa Nova contact la serviciiul de relatii clienti call center: Telefon 021 20777 77
 • Contact Apa Nova prin sistemul chat live disponibil in rubrica contact;
 • Poti contacta serviciul de relatii clienti direct la centrul de suport din str. Tunari nr. 60A, sector 2, Clădirea Ștefan cel Mare, parter, București, România.

Contact Apa Nova program relatii clienti

Daca ai nevoie de asistenta sau sa semnalezi o problema, programul serviciului de relatii clienti de la Apa Nova prin intermediul serviciului de chat live poate fi apelat in intervalul orar: 8:00 – 16:00 Luni – Vineri.

Care sunt problemele semnalate in rubrica contact Apa Nova relatii clienti?

 1. Probleme legate de serviciile de furnizare cu apa potabila;
 2. Deranjamente Apa Nova pentru serviciile de ape uzate si canalizare;
 3. Informatii despre facturi si transmiterea unui index autocitit sau citit de lucratorii Apa Nova;
 4. Alte solicitari catre departamentul de relatii clienti Apa Nova Bucuresti.

Desfundare canalizare București – Servicii Apa Nova

Cele mai frecvente probleme in cazul avariilor la reteua de canalizare, o reprezinta infundarea canalizarilor si anumitor tubulaturi de evacuare ape uzate.

Intervenția rapidă și eficientă în cazul problemelor de canalizare reprezintă o prioritate pentru echipa specializată de la Apa Nova Bucuresti. Indiferent dacă este vorba despre colmatarea sau blocarea coloanelor de bloc, a conductelor de drenaj sau a sifonului de cadă, suntem pregătiți să gestionăm situațiile neașteptate și să asigurăm funcționarea corectă a sistemului de canalizare.

Contact Apa Nova București serviciul de canalizare – Pentru clienții care dețin proprietăți cu curte și întâmpină probleme cu sistemul de canalizare, este esențial să fie conștienți de următoarele aspecte:

Desfundarea canalului colector cel mai apropiat de rețeaua de scurgere (strada) este inclusă în abonament și, prin urmare, este GRATUITĂ pentru abonați.

Atentie daca detii mai multe guri de canal in curte doar primul canal apropiat de punctul de iesire din proprietate este administrat de Apa Nova deci se va desfunda gratuit.

Pentru alte sisteme de colectare a apei, inclusiv canalizare, serviciile de desfundare pot fi oferite de firme autorizate, iar tarifele acestora pot varia în funcție de contractul încheiat cu firma respectivă. Pentru a semnala o problemă legată de sistemul de canalizare sau pentru a înregistra o reclamație, clienții pot contacta serviciul de relații cu clienții de la Apa Nova.

Sesizarile sau reclamatiile Apa Nova se pot face telefonic la numarul de telefon afisat mai sus sau direct din formularul de contact Apa Nova inclusiv pe chatul live disponibil in rubrica contact.

Afla care este modul de contact Enel servicii clienti

Pret metru cub de apa la Apa Nova in 2024

Conform cu datele oficiale publicate la inceputul anului 2024 avem noile tarife practicate de Apa Nova pentru serviciul de apa si canalizare din Bucuresti.

 • Apă potabilă: 5,86 lei/ metru cub (fără TVA); 6,39 lei/ metru cub (TVA 9% inclus)
 • Canalizare: 3,09 lei/ metru cub (fără TVA); 3,37 lei/metru cub (TVA 9% inclus)

Tarifele menţionate mai sus (fără cotă TVA) sunt avizate de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) prin Decizia nr. 12/23.01.2024, şi sunt puse în aplicare începând cu data de 01 februarie 2024.

relatii clienti apa nova

Apa Nova contact serviciul de Contractare
 1. Contactați Apa Nova: Începeți prin a contacta departamentul de relații cu clienții al Apa Nova. Puteți găsi informații de contact Apa Nova direct in cadrul acestui articol.
 2.  Întrebați despre procesul de contractare și despre documentele necesare pentru a aplica pentru un contract de servicii de apă și canalizare. Asigurați-vă că înțelegeți toți pașii și cerințele implicate.
 3. Completează cererea de contractare: Dacă sunteți eligibil și doriți să continuați, completați cererea de contractare furnizată de Apa Nova. Asigurați-vă că furnizați toate informațiile solicitate corect și complet.
 4. Prezentați documentele necesare: Furnizați documentele și informațiile solicitate în cadrul procesului de contractare servicii Apa Nova. Acestea pot include documente de identitate, documente de proprietate sau închiriere a proprietății și alte documente relevante.
 5. Semnați contractul: Dacă cererea dvs. este aprobată, veți fi invitat să semnați contractul pentru serviciile de apă și canalizare oferite de Apa Nova. Asigurați-vă că citiți și înțelegeți toate clauzele contractului înainte de a semna.
 6. Plătiți tarifele și taxele necesare: Unele tarife sau taxe pot fi necesare înainte de a începe utilizarea serviciilor. Asigurați-vă că plătiți aceste taxe la timp pentru a evita orice întârzieri sau probleme.
 7. Beneficiați de serviciile oferite: După ce contractul este semnat și taxele sunt plătite, veți putea beneficia de serviciile de apă și canalizare oferite de Apa Nova conform condițiilor stabilite în contract.

Informatiile prezentate in articolul despre modalitatile de contact Apa Nova Bucuresti fac referire strict la interactiunea cu serviciul de relatii clienti si modul prin care poti cere informatii suplimentare despre servicii sau poti anunta deranjamenete la Apa Nova Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *