Politica de confidentialitate

e-contact.ro este un website de informare publica ce permite accesul la informatii publice tuturor utilizatorilor platformei noastre.

Pe site-ul nostru pot aparea Reclame și conținut personalizat, măsurători de reclame și de conținut, informații despre audiență și dezvoltare de produse. Pentru acest lucru vi se cere permisiunea in conformitate cu prevederile europene.

Utilizarea unor date precise de geolocație
Furnizorii de reclame pot:

colecta și prelucra date precise de geolocație în sprijinul unuia sau mai multor scopuri. N.B. Geolocația precisă înseamnă că nu există restricții privind precizia locației unui utilizator; acest lucru poate fi exact în limita câtorva metri.
Furnizarea tehnică a reclamelor sau conținutului
Pentru a furniza informații și pentru a răspunde la solicitările tehnice, furnizorii pot:

 • utiliza adresa IP a utilizatorului pentru a furniza o reclamă pe internet
  răspunde la interacțiunea unui utilizator cu o reclamă prin trimiterea utilizatorului către o pagină de întâmpinare
 • utiliza adresa IP a utilizatorului pentru a furniza conținut pe internet
  răspunde la interacțiunea unui utilizator cu un conținut prin trimiterea utilizatorului către o pagină de întâmpinare
 • utiliza informații despre tipul și capacitățile dispozitivului pentru a furniza reclame sau conținut, de exemplu, pentru a furniza un fișier creativ sau video al reclamei cu dimensiunea potrivită într-un format acceptat de dispozitiv Furnizorii nu pot:
  desfășura orice altă operațiune de prelucrare a datelor permisă pentru un alt scop în baza acestui scop.

Nu sunt permise folosirea adreselor de email sau a datelor personale in scopuri de publicitate online sau furnizarea catre alte entitati din cadrul organizatiilor cu care lucram.

Nu sunt permise publicarea comentariilor ce contin date personale sensibile. Nu sunt stocate comentarii in baza noastra de date decat cele aprobate pe site.

In calitate de utilizator al acestui website se pot solicita stergerea anumitor comentarii daca ele ai fost publicate in mod eronat.

Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale?

Poti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatiile pe care le doresti (de exemplu prin transmiterea informatiilor poti plasa o comanda pe website).

Numele si prenumele – prin formulare de contact sau comentarii

Cum iti folosim numele si prenumele?De ce?
Contactul cu tineEste necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a putea incepe comunicarea in vederea incheierii unui parteneriat sau alta interactiune.
Detectarea si prevenirea fraudelorPentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, este necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea.
Asistenta clientFolosim datele pentru a oferi servicii de relatii cu clientii si servicii de asistenta (detalii) fie direct, fie prin call center daca este cazul.

 

Daca ai nevoie de orice informatii legate de website-ul, produsele sau serviciile noastre ne poti contacta la adresa de e-mail: office@expo-media.eu

Daca:

 •  vrei sa afli mai multe detalii despre informatiile din aceasta pagina,
 •  vrei sa nu mai folosim informatiile pe care le avem despre tine prin intermediul comentariilor sau formularelor de contact,
 •  vrei sa iti exerciti oricare din drepturile enumerate mai sus,
 •  sau daca ai o plangere sau nemultumire la adresa noastra.